نام فایل : ايمنی مواد غذایی
فرمت : .ppt
تعداد صفحه/اسلاید : 37
حجم : 0 مگابایت
ايمنی مواد غذایی
Food Safety
مقدمه
امنیت غذایی: دسترسی همه مرم درتـــمام اوقــــات به غذای کافی وسالم به منظورزندگی سالم و فعال
مقدمه....
غذا نه تنها باید دارای مقادیر کافی ازانرژی , مواد مغذی باشد، بلکه باید از کیفیت بهداشتی نیز برخوردار باشد تا سلامت مصرف کننده به خطر نیفتد.
به سخن دیگر، غذا باید عاری از هر گونه آلودگی شیمیایی، بیولوژیکی وفیزیکی باشد.
.
زنجیره غذایی: از مزرعه تا سفره... ... Food Chain
به کارگیری روش های مناسب که متضمن تولید، عرضه و مصرف غذای سالم باشد در تمامی طول این زنجیره ضروری است.
وجود نظام ایمنی و کنترل مواد غذایی کارا و مؤثررد کشور، علاوه بر کمک به ارتقائ بهداشت و سلامت، درافزایش کارآیی اقتصادی نیز مؤثر است
به گزارش سازمان بهداشت جهانی : بیماری های اسهالی ناشی از غذا یا آب سبب مرگ 8/1 میلیون نفر بویژه کودکان در سال 2006 شده است.
بیشتر بیماری ها و مرگ و میرهای مرتبط با بیماری های غذازاد در کشورهای در حال توسعه رخ می دهند، اماکشورهای یشرفته هم به هیچ روی در امان نیستند..
به عنوان نمونه، در آمریکا بیماری های غذازاد سالانه: در حدود 5/6 تا 81 میلیون نفر را گرفتارمی کند،
...که هزینه ای برابربا 22 میلیون دلار به کشورتحمیل می کند،
... و نهایتاً منجر به مرگ 9000 نفر می شود.
....
مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان