محل لوگو

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 163
  • بازدید دیروز : 194
  • بازدید کل : 839997

دانلود تحقیق درمورداضافه وزن و چاقی عوامل خطر تغذیه ای


دانلود تحقیق درمورداضافه وزن و چاقی عوامل خطر تغذیه ای

نام فایل : اضافه وزن و چاقی عوامل خطر تغذیه ای

فرمت : .ppt

تعداد صفحه/اسلاید : 19

حجم : 0 مگابایت


بنام خدا
اضافه وزن و چاقیعوامل خطر تغذیه ای
تعریف
اضافه وزن و چاقی ناشی از انباشته شدن بیش از حد یا غیر عادی چربی در بدن می باشد که نهایتاً موجب مشکلات سلامتی خواهد شد.
بهترین شاخص سنجش اضافه وزن و چاقی در جامعه شاخص توده بدنی (BMI) است:
اضافه وزن : BMI مساوی و بیشتر از 25 و کمتر از 30
چاقی: BMI مساوی و بیشتر از 30
چاقی شکمی:
دور کمر مساوی یا بیشتر از 90 سانتی متر (در هر دو جنس)



شیوع در جهان
در سال 2014 :
بيش از 1/9 میلیارد نفر از افراد بالای 18 سال مبتلا به اضافه وزن بودند که از این تعداد 600 میلیون نفر چاق هستند.
اضافه وزن در 39% بزرگسالان (38% مردان و 40% زنان)
چاقی در 13% بزرگسالان (11% مردان و 15% زنان)
در فاصله ی سال ها 1980 تا 2014 شیوع اضافه وزن و چاقی بیش از دو برابر افزایش داشته است.
شیوع در کشور
براساس آخرین بررسی عوامل خطر بیماری های غیر واگیر، STEPS – 1390:
شیوع اضافه وزن: 28% افراد 65-15 (15000000)
شیوع چاقی: 17% افراد 65-15 (9000000)
شیوع فشار خون بالا: 19% افراد 65-15 (10000000)
شیوع کلسترول بالا: 28% افراد 65-15 (15000000)
مصرف کم میوه و سبزی: 88% افراد 65-15 (47000000)
....


مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۵ فروردین ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 67

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما