نام فایل : تعادل در تغذیه و کنترل وزن
فرمت : .ppt
تعداد صفحه/اسلاید : 46
حجم : 0 مگابایت
علم تغذیه: رساندن مواد غذایی به بدن به میزان مناسب و انتخاب انواع غذاهایی که احتیاجات روزانه به عوامل مغذی را برآورده سازد.
تعادل در تغذیه: سه نوع تعادل در تغذیه وجود دارد:
تعادل مثبت انرژی: هر گاه مقدار انرژی (کالری) دریافتی از مواد غذایی بیشتر از مقدار انرژی مصرفی روزانه باشد
تعادل منفی انرژی: هر گاه مقدار انرژی (کالری) دریافتی از مواد غذایی کمتر از مقدار انرژی مصرفی روزانه باشد
تعادل خنثی (دینامیک): هر گاه مقدار انرژی (کالری) دریافتی از مواد غذایی برابر با مقدار انرژی مصرفی روزانه باشد
1
مقدار انرژی مورد نیاز روزانه:
برای خانمها: 580 + وزن بدن × 31/1 = انرژی مورد نیاز روزانه
برای آقایان: 850 + وزن بدن × 36/6 = انرژی مورد نیاز روزانه
متابولیسم پایه: حداقل انرژی مورد نیاز برای تداوم اعمال حیاتی هر فرد متابولیسم پایه نام دارد. متابولیسم پایه در تمام سنین در زنان 5 تا 10 درصد کمتر از مردان است. متابولیسم پایه با توجه به جثه افراد متفاوت بوده ولی به طور معمول در حدود 1700 کیلو کالری می باشد.
2
مقدار انرژی مورد نیاز روزانه:
روش هریس بندیک: در این روش میزان متابولیسم پایه روزانه بدن یا BMR (Basal Metabolic Rate) بر اساس فرمول زیر محاسبه می گردد.
(سن × 8.6) – ( قد × 5 ) + ( وزن × 13.7 ) + 66 = میزان متابولیسم پایه (BMR)
مضرب فعالیت
افراد بدون فعالیت (میزان کم یا هیچ گونه فعالیت): 1.2 × BMR
....
مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان