کربوهیدرات و چربی مواد انرژی زای اصلی<br> پروتئین ساخت و حفظ بافت های بدن،بخش اصلی ساختار عضلات،پوست و مو،تشکیل دهنده آنزیم ها،هورمون ها و اجزای اصلی خون(هموگلوبین)<br><br><br><br>آب<br>- انرژی زا نیست اما یکی از حیاتی ترین نیاز های انسان است.<br>- انجام کلیه فعالیت های بدن در حضور آب<br>- مصرف 6تا8لیوان در روز ضروری<br>افزایش نیاز به مصرف آب در موارد زیر <br>- اسهال و بیماری های کلیوی<br>- ورزش و فعالیت ها ی سنگین و پرتحرک<br>- هوای گرم و مصرف غذاهای حاوی فیبر زیاد <br>....نام فایل : تغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق
فرمت : .ppt
تعداد صفحه/اسلاید : 74
حجم : 5 مگابایت
تغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق
تغذیه یکی از عوامل اصلی موثر برسلامت انسان است و دانستن این که چه غذایی را چراوچگونه مصرف کنیم شرط اساسی در حفظ سلامت است.
افزایش مصرف غذاهای چرب،پرکالری و پرنمک،کاهش مصرف میوه و سبزی و استفاده روز افزون از غذاهای آماده
افزایش میزان بروز بیماری های قلبی عروقی و عوارض ناشی از آن
انواع مواد مغذی1-کربوهیدرات(مواد نشاسته ای و قندی)2- چربی3-پروتئین4- ویتامین ها5-مینرال ها6-آب
مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان