محل لوگو

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 134
  • بازدید دیروز : 194
  • بازدید کل : 839968

دانلود تحقیق در موردتغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق


دانلود تحقیق در موردتغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق

 کربوهیدرات و چربی                 مواد انرژی زای اصلی<br>  پروتئین                  ساخت و حفظ بافت های بدن،بخش اصلی ساختار عضلات،پوست و مو،تشکیل دهنده آنزیم ها،هورمون ها و اجزای اصلی خون(هموگلوبین)<br><br><br><br>آب<br>-  انرژی زا نیست اما یکی از حیاتی ترین نیاز های انسان است.<br>-  انجام کلیه فعالیت های بدن در حضور آب<br>-  مصرف 6تا8لیوان در روز ضروری<br>افزایش نیاز به مصرف آب در موارد زیر   <br>- اسهال و بیماری های کلیوی<br>- ورزش و فعالیت ها ی سنگین و پرتحرک<br>- هوای گرم و مصرف غذاهای حاوی فیبر زیاد <br>....نام فایل : تغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق

فرمت : .ppt

تعداد صفحه/اسلاید : 74

حجم : 5 مگابایت


تغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق


تغذیه یکی از عوامل اصلی موثر برسلامت انسان است و دانستن این که چه غذایی را چراوچگونه مصرف کنیم شرط اساسی در حفظ سلامت است.
افزایش مصرف غذاهای چرب،پرکالری و پرنمک،کاهش مصرف میوه و سبزی و استفاده روز افزون از غذاهای آماده



افزایش میزان بروز بیماری های قلبی عروقی و عوارض ناشی از آن


انواع مواد مغذی1-کربوهیدرات(مواد نشاسته ای و قندی)2- چربی3-پروتئین4- ویتامین ها5-مینرال ها6-آب


مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۳ فروردین ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 86

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما