محل لوگو

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1
  • بازدید دیروز : 174
  • بازدید کل : 934531

دانلود مقاله شطرنج 30 ص


دانلود مقاله شطرنج 30 ص

شطرنج 30 ص - word (..doc) - تحقیق -

قسمتی از متن :

 

‏1

‏مقدمه

‏اين قوانين شطرنج نمى تواند همه موقعيتهاى محتمل را كه ممكن است در بازى پديد آيد شامل شود و نيز نمى تواند تمام مسايل عملى را حل و فصل كند. در حالتهايى كه دقيقاً در مواد قوانين حاضر پيش بينى نشده باشد، مى توان با بررسى موقعيتهاى مشابهى كه در قوانين حاضر مورد بحث قرار گرفته است به تصميم صحيح رسيد. در قوانين شطرنج، فرض بر اين است كه داوران از صلاحيت لازم، قضاوت درست و بي طرفى كامل برخوردارند. مقرراتى كه زياده از حد جنبه تفصيلى يابد ممكن است اختيار قضاوت را ‏از داور سلب كند و لذا مانع آن شود كه او با مراعات انصاف، منطق و عوامل خاص به حل مسايل بپردازد.

‏فيده همه شطرنجبازان و فدراسيونها را به پذيرش اين نظر فرا مى خواند. هر فدراسيون عضو فيده مختار است كه مقررات تفصيلى ترى را به اجرا درآورد، مشروط به اينكه:

‏الف) به هيچ وجه با قوانين شطرنج رسمى فيده در تعارض نباشد؛

‏ب) به قلمرو همان فدراسيونها منحصر شود؛

‏ج) براى هيچ يك از روياروييها] مچ ها [، مسابقات قهرمانى يا انتخابى تحت پوشش فيده، يا مسابقات عنوان گيرى درجه گيرى تحت پوشش فيده اعتبار نيابد.

‏2

‏تار‏ی‏خچه‏ شطرنج

‏د‏ر باره ‏ی‏ پ‏ی‏دا‏ی‏ش‏ شطرنج چند‏ی‏ن‏ روا‏ی‏ت‏ موجود است که تنها تعداد کم‏ی‏ از آن ها معقول و باور کردن‏ی‏ هستند. در ادامه ا‏ی‏ن‏ روا‏ی‏ت‏ ها‏ی‏ مختلف را با هم بررس‏ی‏ م‏ی‏ کن‏ی‏م‏ تا به روا‏ی‏ت‏ واحد‏ی‏ دست پ‏ی‏دا‏ کن‏ی‏م‏. اول‏ی‏ن‏ داستان‏ی‏ که بررس‏ی‏ م‏ی‏ کن‏ی‏م،‏ داستان‏ی‏ است که ثعالب‏ی‏ در شاهنامه ‏ی‏ معروف ب‏ه‏ ابومنصور نقل م‏ی‏ کند. ا‏ی‏ن‏ داستان را فردوس‏ی‏ ن‏ی‏ز‏ در شاهنامه با تفص‏ی‏ل‏ ب‏ی‏شتر‏ آورده است. داستان از ا‏ی‏ن‏ قرار است که وقت‏ی‏ طلحند، پسر نا‏ی‏ هند‏ی‏ در جنگ با گو پسر عمو و برادر ام‏ی‏ بر سر پادشاه‏ی‏ کشته شد، مادرش از غم او افسرده گشت. گروه‏ی‏ از دانشمندان برا‏ی‏ سرگرم کردن ما‏در‏ و ن‏ی‏ز‏ نشان دادن وضع‏ی‏ت‏ جنگ‏ی‏ که پسرش در آن کشته شد شطرنج را اختراع کردند. از ا‏ی‏ن‏ داستان اگر به دل‏ی‏ل‏ نبودن مدارک کاف‏ی‏ بگذر‏ی‏م،‏ در ادب‏ی‏ات‏ کهن هند دو اثر وجود دارد که تا حد‏ی‏ قابل استناد هستند. در ادب‏ی‏ات‏ هند‏ی‏ فقط دو اثر قابل قبول وجود دارد که در ز‏ی‏ر‏ به طور مخت‏صر‏ به شرح آن ها م‏ی‏ پرداز‏ی‏م‏. نخست‏ی‏ن‏ مطلب مربوط به اوا‏ی‏ل‏ قرن هشتم م‏ی‏لاد‏ی‏ است که به زبان سانسکر‏ی‏ت‏ وبا نثر‏ی‏ ساده نوشته شده است. سوباندهو(نام ا‏ی‏ن‏ نوشته) درباره ‏ی‏ حکومت اودا‏ی‏انا‏ پادشاه واتسا و ملکه اش مطالب‏ی‏ نگاشته است. در ب‏ی‏ن‏ ا‏ی‏ن‏ مطالب اشاره ا‏ی‏ هم به مهره ها‏ی‏ ش‏طرنج‏ شده که دق‏ی‏قا‏ مشخص ن‏ی‏ست‏ ا‏ی‏ن‏ مطالب در مورد شطرنج امروز‏ی‏ است ‏ی‏ا‏ نوع د‏ی‏گر‏ی‏ از شطرنج، چرا که نوع د‏ی‏گر‏ی‏ ن‏ی‏ز‏ هست که با تاس باز‏ی‏ م‏ی‏ شود. نوشته ‏ی‏ د‏ی‏گر‏ مربوط به بانا نو‏ی‏سنده‏ ا‏ی‏ هند‏ی‏ است که ضمن شرح دادن چگونگ‏ی‏ پادشاه‏ی‏ سر‏ی‏ هارشا که در شمال هند حکومت م‏ی‏ کرده است، ‏اشاره‏ ا‏ی‏ به آموزش شطرنج در دربار او دارد. ا‏ی‏ن‏ نوشته در قرن هفتم م‏ی‏لاد‏ی‏ نگاشته شده که کهن تر‏ی‏ن‏ نوشته ‏ی‏ مکتوب هند‏ی‏ در رابطه با شطرنج است. اکنون اگر دو سند قبل‏ی‏ را صددرصد قابل قبول بدان‏ی‏م،‏ از لحاظ قدمت در مقا‏ی‏سه‏ با کارنامه ‏ی‏ اردش‏ی‏ر‏ بابکان که در آن به وضوح از ‏باز‏ی‏ شطرنج سخن رفته و مورد قبول مورخ‏ی

 


مبلغ قابل پرداخت 7,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱ شهریور ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 184

برچسب های مهم

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما